Currency
 
Brands
 
Shopping Cart
0 items
 
ADVERTISEMENT

 

 

 

 

 

 

Bantal Panas Kesihatan

Bantal Panas Kesihatan
Click to enlarge
Price: RM30.00
Availability: In Stock
Model: BP 001
Manufacturer: PENAMBANG MURNI ENT
Average Rating: Not Rated


Share This

BAGAIMANAKAH ANDA MERAWAT SAKIT PINGGANG YANG MELAMPAU, ATAU KAKI DAN BADAN SENTIASA LENGUH? KETIDAKSELESAAN SEMASA SENGGUGUT ATAU SEMASA MENGANDUNG/LEPAS BERSALIN?

ADAKAH ANDA AKAN MENGHABISKAN WANG KE RUMAH TUKANG URUT ATAU SAUNA ATAU ADAKAH ANDA AKAN MENGAMBIL JALAN MUDAH DENGAN MENELAN PIL PAINKILLER ATAU PIL SEWAKTU DENGANNYA YANG TIDAK ELOK UNTUK JANGKA MASA PANJANG.

DALAM MASA TAK SAMPAI 5 MINIT, SEMUA MASALAH TERSEBUT AKAN SELESAI DAN ANDA AKAN DAPAT MENJIMATKAN WANG ANDA.PENYELESAIAN KEPADA MASALAH TERSEBUT ADALAH DENGAN MENGGUNAKAN TUNGKU MODEN.

KERANA DENGAN ANDA MEMPUNYAI TUNGKU MODEN YANG ANDA BOLEH GUNAKAN DIRUMAH, PEJABAT, DALAM KENDERAAN ATAU DIMANA-MANA DAN PADA BILA-BILA MASA SAHAJA KERANA BENTUKNYA SEPERTI BANTAL BABY YANG KECIL DAN MUDAH DIBAWA KEMANA-MANA.

IANYA ADALAH ADAPTASI DARI TUNGKU TRADISIONAL YANG DIGUNAKAN OLEH ORANG TUA DAHULU YANG SEMEMANGNYA DIKETAHUI UMUM BERKESAN UNTUK PERAWATAN TRADISIONAL.

MAHUKAH KITA MEMBAKAR TUNGKU BESI DIATAS DAPUR API SELAMA 1/2 JAM DAN KEMUDIAN MEMBALUTNYA DENGAN KAIN TAMBAHAN PULA TUNGKU TERSEBUT MENGELUARKAN ASAP DAN BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN.

TUNGKU MODEN YANG HANYA MEMAKAN MASA 5 MINIT UNTUK DICAS DAN KEPANASANNYA TAHAN SEHINGGA 2 JAM-KE 4  JAM SEBELUM BETUL-BETUL SEJUK

KOS PENGHANTARAN PERCUMA.

Untuk Maklumat lanjut layari :-

http://albakri88.wordpress.com/2012/04/04/tungku-moden-menggunakan-bantal-panas/ 

Write Review
Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad            Good

Enter the code in the box below:

Bantal Panas Kesihatan
Click to enlarge
Bantal Panas Kesihatan
Click to enlarge